Angående pappas konst på denna hemsida

Rolf Eriksson

Alla sidor och kategorier som syftar till min pappa handlar först och främst om hans konst, och det är tänkt som ett GALLERI över det han åstadkom under sitt alltför korta liv. Jag har lagt in foton på en del ställen, relaterade till motivet, för att man ska kunna se hur det såg ut i förhållande till det pappa gjorde, eller för att man ska se hur det ser ut idag.

Även om en del av dessa alster finns i min ägo så är det långt ifrån alla. Många av bilderna har jag hämtat från andra som varit vänliga att dela dem med mig. Vissa bilder har skickats till mig, och andra har jag tagit kort på själv då möjlighet bjudits. Ibland hittar man motiv i hemmet hos någon, och ibland i mer offentliga lokaler som t.ex. väntrum eller på arbetsplatser.

Jag blir oerhört tacksam för de motiv som ni vill dela med mig. Det finns mycket okänt arbete som min pappa gjort – okänt för mig alltså – och jag blir väldigt glad över det ni kan bidra med.

Ni kan skicka bilder till e-post: lollosritrum@gmail.com

Alla bidrag är självklart anonyma, om ni inte uttrycker andra önskemål.

Stort tack till alla er som redan bidragit med en bild – ingen nämnd och ingen glömd – och tack i förväg för det som kanske kan dyka upp i framtiden.

/Lollo


Om ni vill ha tips kring fotografering av tavlor kan ni läsa lite på min tips-sida …

Tips om fotografering av tavlor


OBSERVERA …
… att tavlornas årtal vid pappas signatur är det år som min pappa gjorde tavlan, men att motivet i vissa fall kan vara taget från ett äldre foto. Det är alltså inte säkert att miljön stämmer med årtalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: